Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  

INFORMATION"Online"-marknadsföring är det snabbast växande delen inom media. Förklaringen till att online vinner framgång är mätbarheten, man kan förändra budskap och spridning i realtid och att det är mycket kostnadseffektivt.

Bengt Hallberg

Fem STARKA skäl att synas på våra Portaler


MAXIMAL RELEVANS:
Den stora fördelen med våra "ämnesorienterade sajter" är att du som annonsör alltid exponeras i ett relevant sammanhang och i en trovärdig konkurrenssituation.

AKTIVA BESÖKARE: 
Mer än 85% av alla våra besökare hittar oss genom en aktiv sökning på någon sökmotor och
90% av dessa besökare kommer in på våra sajter via Google! Detta borgar för att besökarna är intresserade av att göra affärer nu eller inom en mycket snar framtid. Detta innebär goda konverterings-möjligheter för Er som annonsörer. Se kommentarer längre ner på denna sida under "Några röster från våra annonsörer".

KOSTNADSEFFEKTIVT:
Den mest kostnadseffektiva och mätbara marknadsföringskanalen du kan hitta och bättre kvalité än annonsering på sökmotorerna.

KONTROLLERAT MEDIA
Alla våra sajter mäts och redovisas av en oberoende tredjepartsleverantör (TNS SIFO) vilket gör att Ni enkelt kan se vilka trafiksiffror som de olika sajterna har, vecka för vecka.

KUNNIGA DIGITALA RÅDGIVARE
Kunnig och hjälpsam personal som vägleder dig till optimala exponeringslösningar som leder till bästa resultat.

Vår målgrupp


Målgruppen är personer som står i startgroparna att köpa nytt hus, renovera sitt gamla eller köpa/renovera en bostadsrätt. De är ofta inredningsintresserade och gör antingen jobbet själv eller tar hjälp av hantverkare.

Våra besökare  letar information/inspiration först och främst på Internet men även i traditionella  inredningstidningar. De använder för det mesta sina smartphones eller surfplattor för att surfa eftersom de ofta är ute i svängen, på bio, ute och äter, träffar vänner m.m. Inför sina bygg- och renoveringsprojekt surfar de runt på olika inredningssajter för att få inspiration.

Mer än 100 000 människor besöker någon av våra sajter varje månad.


Materialspecifikation

MATERIALSPECIFIKATIONER

Här nedan kan du ladda ner Materialspecifikationen som är en PDF-fil. Specifikationen gäller för alla Portalens hem & villamässor. Du kan välja på att annonsera på Startsidan, under Utställningar, Lokala utställningar, Produktnyheter och Bildgalleri. Du kan även ta del av Portalens produktblad där bl a våra referenser presenteras.

> Materialspecifikation riks
> Materialspecifikation lokalt

För mer info kontakta oss på 0303-679 50, eller info@portalen.seNågra röster från våra annonsörer


VÄRMEBARONEN
Vi har valt Energiportalen eftersom den är riktad mot våra kunder. Vi får en mängd besökare till vår hemsida, dit jag vill ha dem.
Christopher Nilsson, Värmebaronen

PAHLÉN
Att annonsera på Poolportalen är för Pahlén en självklarhet. Pahlén tillverkar poolutrustning till alla typer av pooler och eftersom att Poolportalen är den enda sajten i sitt slag som är helt fokuserad på pooler passar det oss väldigt bra. Poolportalen driver mycket trafik till oss och det ger oss en möjlighet att hitta nya återförsäljare på ett helt annat sätt.
Conny Sturesson, Pahlén

DOORIA
Vi har ju varit med på Byggportalen i många år och under åren har vi upplevt att Portalen ger oss bra möljlighet att profilera vårt varumärke, snabb introduktion av våra produktnyheter och ökad trafik till vår hemsida. Som kontaktperson på Dooria anser jag att samarbetet med
Byggportalen är enkelt och bra. Säljaren kontaktar oss flera gånger per år och följer upp utvecklingen och ger oss den där lilla extra pushen som behövs.
Anne Gabrielsson, Dooria Sverige AB

VEDUM KÖK & BAD
Vi ser Badrumsportalen som en välbesökt mässa, där besökarna snabbt får en bra överblick av utbud och företag som är verksamma i branschen. Utöver inspiration och nyheter, finns också möjlighet för besökaren att få fördjupa sina kunskaper inom olika områden och vara delaktig i olika forum. Därför är det en naturlig marknadsplats för oss att vara representerad på.
Marianne Färlin, Vedum Kök & Bad AB

HEDAREDS SAND & BETONG
Vi använder Villaportalen för att säljaren, på ett mycket elegant och pedagogiskt sätt kunde förklara hur portalerna fungerar och vad vi kan dra för nytta av dem. Inte bara ”högtrycksäljare” utan med mycket ”morrhår” och känsla. Vi fick ganska bra trafik in på vår hemsida direkt och trafiken fortsatte och håller i sig än. Kollade på Google analytics för senaste månaden och fann då att Portalen.se kommer som nummer fyra i vår statistik efter Google, Google CPC och direkttrafik.
Vi använder även andra internetportaler och ser att Portalen.se är den sajt som ger flest klick. Har inte bedömt vad varje klick kostar, jämfört med andra portaler, men känslan är att vi får fler klick per krona från Portalen.se.
Klas Rubenson, Hedareds Sand & Betong AB

 

Fakta om Portalen.se


Portalen Interaktiv AB, driver idag Sveriges ledande hem & villaportaler på nätet. Portalerna  är självklara mötesplatser för konsumenter som söker efter inspiration och produkter till sina renoverings- och nybyggnadsprojekt, samt för alla de leverantörer som vill marknadsföra sig mot denna målgrupp.

Gemensamt för alla portaler är att de fokuserar på ett specifikt ämnesområde som t,ex. villa, trädgård, kök, golv, energi, bygg, badrum mm.

Portalen Interaktiv AB har arbetat med ämnesorienterade portaler sedan år 2000.
Varje dygn besöker över 5 000 människor någon av våra interaktiva mässor.

 

FÖLJ OSS

PÅ GÅNG

  •  

SENASTE ARTIKLARNA

There was an error retrieving the news feed

 
Portalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen