Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Att äntligen kunna bada2014-11-25Dagen D är kommen och den stora kranen som skall lyfta spabadet på plats gör sig redo för det viktiga lyftet. Från garageuppfarten, över en av vinklarna på huset och ner på altanen skall kranen manövreras och karet sättas ner.

Med stor spänning och enorm precision lyckas kranföraren få ner karet precis på det tänkta stället och med en sista handpåläggning hamnar det i det väntande hålet i altangolvet. Ett snyggt insynsskydd är på väg att ta form på kortsidan mot grannhuset och känslan av en ganska nära förestående badstund börjar infinna sig.

Förarbetat med att dra fram ström till spabadet är klar sedan länge och elcentralen på väggen vid dörren står redo att få bekänna färg. Av med skyddsemballaget och snabbt i med vattenslangen. - Här gäller det att inte spilla någon dyrbar tid!

När karet inte används skyddas det av ett isolerande överdrag. Cirkulationen pågår ständigt i karet - allt för att hålla vattnet rent och fräscht. Likaså går värmaren på så fort temperaturen sjunker och all funktion runt karet finns dolt innanför spabadets väggar. Varje sittplats i karet har separata reglage för luftintag och vattenstrålar. Allt för att kunna anpassa massagefunktionen efter egna önskemål.

Att kunna bada i alla väder känns som ett fantastiskt privilegium. Skulle man eventuellt störas utav regndropparna i huvudet kan man alltid montera upp ett heltäckande parasoll över hela spabadet. Belysningen i karet gör att det blir ett effektfullt badande så fort mörkret faller och med den mörka årstiden vi nu är inne i känns det som att det lär bli en hel del "effekt" på den här altanen i vinter.

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen