Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Skriv och jobbkramp2010-04-06Ja, det är väl bara att erkänna att den infunnit sig - bloggångest/skrivkramp. Man har ju hört talas om dettta fenomen som de stora bloggare drabbas av, men har väl inte varit i närheten av att känna någon prestationsångest, just för detta!
Men det gäller ju även projekten hemma. Efter en intensiv höst och slutspurt lagom till jul, så har det varit lugnt. Vi har införskaffat tekniken och det ska väl snart (?) komma på plats. Vi har desutom lister kvar som vi ska sätta upp. Varför är de så tråkiga?

Men nu ska vi inte hänga läpp för dessa ting - utan glädjas åt den årstid som nu är i antåg :).

Känslan är ju som bäst just nu - när allt är förväntningar och förhoppningar!
Vi får hoppas på en fin vår och jobb utomhus med både blommor och snickeri.

"Livet är för viktigt för att tas på allvar"

 
Permalink
Vinrören är på plats!2010-04-06och med det följde nya problem. Inte så att vår köksrenovering har varit förfäljd av problem - inte alls - däremot verkar det inte finnas ett enda kök som byggs, renoveras eller förnyas som inte "hakar upp sig" någonstans på vägen. Är det inte förseningar eller felleveranser, så är det snickare som har svårt att hitta luckor i sin almanacka och komma och utföra hantverkshjälpen.

Men jag misströstar inte - att vinrören glappar lite och att luckan som de sitter i måste bytas ut, känns som ett större problem för leverantören, än för mig. Jag har redan gått vidare och nu är det fönstebyte i köket som står på schemat. Det skall tydligen vara altandörrar med glas ända ner till golvet, som gäller nu. Det skall bli väldigt spännande att få se offerten från fönsterleverantören, innan vi bestämmer oss för att slå till!!
Permalink
Äntligen syns krokusarna...2010-04-06I vår närmsta bekantskapskrets har vi haft vadslagning om hur länge snön skulle dröja sig kvar - ingen fick rätt!!
När väl snösmältningen satte fart så gick allt väldigt fort och innan någon visste ordet av syntes krokusarna utefter husväggen.

Det känns extra spännande när det är första våren i nya huset och man faktiskt inte har en aning om vad som döljer sig under jorden, ogräset och stenarna.

Inom ett par veckor hoppas jag att vi befinner oss mitt i den allra underbaraste av årstider, nämligen VÅREN!!
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen