Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Nya färger nytt badrum2014-03-06Sedan det nya badrummet stod klart för ett drygt år sedan har vi betonat och tagit upp den limegröna färgen på både handdukar och andra lösa inredningsdetaljer. Det har varit supersnyggt och färgglatt och jag har egentligen ingenting att klaga på.

  

Det enda som störde mig var att jag kände att jag nu hade tröttnat på att ständigt se denna gröna färg. Tack vare att vi har så många olika färger i de mixade kakelpartierna i badrummet fanns det nu flera tänkbara möjligheter att hitta en ny spännande färg att sätta fokus på.

 

Valet föll på den mörkare blå färgen och vi lyckades hitta både tvålpump, handdukar och badlakan i denna sköna koboltblå nyansen. Nu är det bara tre små ljuslyktor till badkarskanten som saknas men dem har jag redan tittat ut och kan gå och inhandla när det passar.

Nya färger i badrummet 

Efter denna, mycket enkla åtgärd, känns det som om vi har fått ett nytt badrum igen och jag kan inte riktigt låta bli att redan nu spana på resten av färgerna i kaklet - och undra vilken det skall bli nästa gång... 

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen