Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Äntligen har hösten kommit2013-10-15Det är visst orange som gäller i år. Vad jag har tyckt om den färgen men också vad jag tyckt illa om den! För visst är det väl konstigt med mode - färger eller kläder som man varit med om att ha haft en gång i tiden? Jag hade orange och brunt i mitt ungdomsrum och jag ville allt skulle gå i stil. Men när det kommit till kläder, så har jag varit väldigt emot det.
Nu har jag satt upp höstgardinerna, och då var det dags att tänka om lite...det blev ju riktigt fint med orange!
Permalink
Det nya sovrumsgolvet2013-10-10För ett litet tag sedan visade vi bilder på hur det blåtapetserade sovrummet fick sig en rejäl makeover. garderober togs bort, väggarna målades vita och en av långsidorna i sovrummet fick en liggande träpanel.

Sovrumsrenovering pågår

Det inlägget slutade med att "Nu är det bara golvet som saknas"

Nu saknas inte golvet längre! Rummet har fått ett vitpigmenterat laminatgolv som harmonierar perfekt med de vita väggarna och ingen kan föreställa sig hur det en gång såg ut (titta på tidigare inlägg i bloggen)

Nya sovrumsgolvetNytt golv i sovrummet

Idag är det ett ljust, luftigt och romantiskt inrett sovrum som känns både elegant och svalt. En förvandling som heter duga, eller hur!?
Permalink
Renovera köket i en bostadsrätt2013-10-09I en mycket sliten fastighet från början på 1900-talet fanns det en riktig liten pärla när det gäller bostadsrätter. Högt i tak och med ett fantastiskt hörnläge med ett av rummen i det rundade tornet som löper utefter fasaden. Problemet var att det var ganska svårt att se pärlans skimmer och potential för alla slitna tapeter, fuktskador, dåliga stammar, skabbiga garderober och gamla slitna köksskåp. För att få detta riktigt bra krävdes rejäla krafttag och ett av de stora projekten blev att "blåsa ut" köket.

Lägenheten före renoveringen

Här var det rejält slitet och ingenting gick att spara för eftervärlden. Kakel hackades ner, köksskåp skruvades ner, gamla vitvaror forslades bort och en stor garderob som stod och tog plats precis innanför köksdörren åkte ut. För att få bättre rymd i köket kapades väggen där garderoben stått och ingången till köket från hallen blev stor och inbjudande.

Lägenhetsrenovering under tiden

Även det gamla innertaket revs ner och nytt fräscht sattes upp. Stammarna i köket behövde bytas och med ett gott underarbete är det nu bara att fortsätta på den inslagna banan med denna spännande köksrenovering. Att få fräsch vit målarfärg på väggarna gjorde susen och någonstans börjar det klarna alltmer. Kanske kan man se den där pärlan här under någonstans.

LÄgenhetsrenovering nytt tak, nymålat

 
Permalink
Badrumsrenoveringen klar!2013-10-03Minns ni bilderna från i början på året? Det trånga slitna badrummet som skulle rivas ut helt och hållet!? Utrymmet som togs ifrån det intilliggande rummet och toalettdörren som skulle flyttas? Vi sätter in en bild igen för att friska upp minnet lite;

Badrumsrenovering före

Badrumsrenovering under tiden

Det enda som egentligen finns kvar ifrån det ursprungliga badrummet är placeringen av hanfatet. Där badkaret stod är väggen flyttad, där toalettstolen stod står idag ett badkar och dessutom, tack vare den flyttade väggen, fanns det plats för en hörndusch med infällbara glaspartier precis till vänster om dörren.

Badrumsrenovering efter

Badrumsrenovering efteråt finfint 

Tack vare en exakt planering och flera smarta justeringar fick vi detta badrum, som ändå måste klassas som ett badrum i den mindre storleksklassen, att rymma både stort, brett handfat, toalett, dusch och badkar - Inte dåligt eller hur!?

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen