Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Äntligen har hösten kommit2013-10-15Det är visst orange som gäller i år. Vad jag har tyckt om den färgen men också vad jag tyckt illa om den! För visst är det väl konstigt med mode - färger eller kläder som man varit med om att ha haft en gång i tiden? Jag hade orange och brunt i mitt ungdomsrum och jag ville allt skulle gå i stil. Men när det kommit till kläder, så har jag varit väldigt emot det.
Nu har jag satt upp höstgardinerna, och då var det dags att tänka om lite...det blev ju riktigt fint med orange!
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen