Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Det nya köket står klart!2014-04-29Efter minst tre månaders slitsamt arbete från start till mål står nu köket äntligen klart! Det har fått ett nytt golv, nytt kakel, nytt fönster och ny fläkt sedan vi såg det senast. När alla stora, praktiska detaljer är på plats kan man äntligen få tid att pynta upp köket med lite egna detaljer som sätter personlig prägel.

 

Här syns det ljusa moderna köket i all sin prakt en riktigt vacker vårmorgon. Vid första anblicken alldeles perfekt men små detaljer återstår ännu; en täckskiva under diskmaskinen skall sättas dit och en sista förlängning på inbyggnaden av fläktröret uppe vid taket. Detta känns som minimala små detaljer som ett otränat öga inte ens ser, så i det större perspektivet - så känns köket verkligen perfekt!

 

Den gamla väggen till tvättstugan som vi skrivit om tidigare är nu bara ett minne blott och idag finns där ett vitt fint köksskåp med en snygg stenskiva på. Rymden och den öppna känslan ut mot vardagsrummet är enorm och kontakten mellan rummen så direkt och naturlig. 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen