Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Ny kyl & frys på plats2011-11-09Den som väntar på något gott...

Äntligen har de nya kyl & frysskåpen kommit och det är med stor glädje och förnöjsamhet som jag konstaterar att det verkligen var ett rejält lyft för köket.

När man lever mitt uppe i det slitna och gamla så blir man en aning avtrubbad och det är inte förrän de gamla är borta och de nya är på plats som man verkligen märker effekten av att byta upp sig.

De gamla skåpen var både oekonomiska och slitna. Kolla in de gulnade plastdetaljerna mellan kyl och överskåp! - Redan där är ett bevis på skåpens allt för höga ålder och inte ens det klarade vi att lägga märket till ;=)

Idag ser det helt annorlunda ut i köket. Nu står det två rymdfarkoster med neonljus liknande sken i kylrummen, läckra digitala displayer för temperaturstyrningen och som sagt, ett helt annat utseende i köket.

Som synes så är de nya kyl & frysskåpen klart högre än de gamla och ett litet tag funderade vi på om vi skulle strunta i att köpa till överskåp. Efter ett kort övervägande insåg vi att den ytan, som man med hjälp av ett överskåp, får till däruppe är en yta som vi absolut inte vill vara utan. Att kunna ställa undan tomglas, plåtburkar och annat förbrukningsmaterial, i väntan på att forslas till återvinningen, känns som ett ovärderligt bra utrymme.

Vi väntar fortfarande på överskåpen... :(

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen