Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Inget ont som inte har något gott med sig...2010-06-09Så skall då äntligen köksluckorna vara ett avslutat kapitel i vår familj, för den här gången. Jag tänker inte nämna hur lång tid det har tagit mellan beställning och slutleverans men däremot välja att påpeka att affären fick ett mycket bra slut.

Då tydligen även leverantören insett att det tagit väldigt mycket längre tid än man kunde acceptera så blev vi uppringda av leverantörens representant som i mild och blid ton erbjöd oss att vi skulle stryka ett streck över den slutfaktura som annars skulle ha hamnat i vår brevlåda endera dagen.
Även om den räkningen inte var på några astromomiska summor så känner vi oss ändå väldigt nöjda med på vilket sätt de slutförde affären och det gör ju naturligtvis att man har lättare för att rekommendera samma leverantör för vänner och bekanta.

Någonstan fanns där en serviceminded människa som förstod att "kronor och ören" är ett språk som vi konsumenter gärna talar...

Nu skall det bli spännade att se om bänkskivorna löser sig lika enkelt. Vi återkommer i det ämnet!

 
Permalink
Gräsmatteproblematiken...2010-06-09Gräsmatteproblematiken...

Visst är det vackert med en grön, välmående och nyklippt gräsmatta!? Det är jag den förste att skriva under på men däremot känns det inte alltid som om min gräsmatta håller med mig. Den har en viss benägenhet att "bjuda in" mossan och verkar välkomna den att slå sig till ro på allvar.
Alla som har en gräsmatta som är lika samarbetsovillig som min vet vad jag talar om. När gräsmattan fläckvis är översållad av mossa och däremellan växer saftiga, gröna grässtrån i godan ro.
Bor man dessutom i ett villaområde och inte har större yta gräs än att en handdriven gräsklippare är det sundaste alternativet så förstår alla att man kör fast flera gånger varje kvadratmeter...

Nu har jag kommit på en mycket smart lösning och under sommaren kommer gräsmattan att bli uppäten av 2 stycken matglada låne-kaniner. Buren flyttar vi runt där vi har svårt att klippa och kaninerna har hela tiden ny, saftig mat att knapra på. Är man dessutom idog och rensar buren på div. avföring med täta mellanrum verkar faktiskt inte åverkan på gräsmattan bli så tydlig som jag hade befarat.

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen