Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Piffa till det i höstmörkret2013-09-05Trender för hemmet 2013 visades på Formexmässan i Stockholm för några veckor sedan. Mys och ljus kan väl sammanfatta det enkelt, blandat med djur, hud, silver, guld/mässing och jordnära färger.

Om man nu som jag, gillar det gamla, det slitna, ärvda, och de där underbara loppisprylarna - så är det här min tid! 
Jag blandar gärna de mjuka goa bruna filtarna med cremefärgade kuddar och djurmönstrade gardiner. Som detaljer till det hela, kristallampa, mässingskrukor, gammal sliten guldspegel och böcker inhandlade på loppis.
Äntligen! Fast då kommer en annan aspekt på hela grejen - ALLA ska ha detta nu! Det som jag själv gillat och tycker varit lite speciellt i vårt hem ska nu in i allas hem. Det finns ju fördelar med det med såklart, för det går ju att få tag på det man söker nu. En kudde med en skalbagge är en baggis att få tag på. Gardiner likaså...

Men var sak har sin tid och nu ger vi oss an den mörkare årstiden med ett ljusare sinne - levande ljus, massor med levande ljus i olika storlekar, och metallföremål som skimrar på strategiskt utvalda platser i hemmet. En gosig filt i favoritfåtöljen belägen framför brasan, och sedan är det bara att välja bok.
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen