Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Diskställ i överskåp2013-04-30Visst är det smart?! Att gömma undan disken efter den är diskad, och sedan kunna plocka fram den igen när man ska ha koppen nästa gång. Den här lösningen är genialisk tycker jag, och förstår att fler än jag har frågat efter diskställ som passar de mått vi har här i Sverige. Det har varit en bra sak för sommarstugor där måtten på skåpen kanske inte varit standard och man har vågat såga lite som man vill för det är inte så noga där.
Men jag ser att frågan dyker upp på forum och i andra frågespalter om att det finns att få tag i skåp med diskställ - färdigt.
Så ett allmänt upprop till alla kökstillverkare - Vi konsumenter är intresserade av en sådan här lösning !

   Diskställ i kökskåp
Permalink
Sköna kökstillbehör2013-04-22Lergods från Le Creuset

Om man någon dag känner att kraften och energin inte riktigt är med så brukar det, för mig, fungera väldigt bra att köpa några nya fina servetter och ljus till köket. Någonting med lite extra färg som har en positiv påverkan på oss människor och våra sinnen.
När jag tittar på kökstillbehören från den här leverantörern så blir jag alltid glad. Färgstarka och laserade står de där och sprider glädje i köket. I allt från ljusaste gult till mörkaste plommonlila finns de. Krukorna, kopparna, skålarna och grytorna. Produkterna som både håller måttet rent funktionellt men som, i mina ögon, framför allt hjälper till att sprida en fantastisk känsla i köket.

Tillverkaren heter Le Creuset och detillverkar högkvalitets gods i lera som de sedan färgar in i alla tänkbara färger. Allt från stora härliga grytor som tål ugnsvärme perfekt till den lilla söta kaffekoppen i någon läcker pastellfärg. Vilka produkter man än väljer så blir man garanterat glad och på bra humör :)
Permalink
Våren är här!!!2013-04-17Nu har det äntligen hänt! Våren är här och jag tror bestämt att den är här för att stanna!

Strålande sol

Vilka underbara dagar vi har haft med strålande sol från en klarblå himmel och ljumma vindar. Vinterjackan är undanplockad och på kvällspromenaderna vid havet räcker det nu att man har på sig den tunna vårjackan...

Kvällspromenad vid havet 

I väntan på att tjälen ska gå ur marken helt så får vi roa oss med att såga och klyva cirka 30 kubik med ved... Nej, vi ska inte ha allt själva, svågern och svägerskan ska ha hälften så vi får tack och lov hjälp av dom med att klyva, flytta och stapla veden. På söndag hämtar vi vedklyven och sen blir det fullt fokus på att klyva på kvällarna under nästa vecka. Men det kommer i alla fall räcka någon vinter eller två... ;)

30 kubik ved

Ha en riktigt skön vår och glöm nu inte att njuta ordentligt av den begynnande värmen och alla härliga dagar!
Permalink
Makeover i ungdomsrummet2013-04-04Som ungdomsrum fungerade det alldeles utmärkt - de ligger ju ändå bara och sover och när de någon gång är vakna så är det så sent på natten att det inte finns något dagsljus i rummet överhuvudtaget...

När ungdomen flyttat ut och lämnat det tomma skalet kom saken i ett helt annat läge. Grårutig tapet, onödigt solkig med diverse plugghål och skavda partier visade sig nu klart och tydligt.

För att kunna utnyttja rummet på ett bra sätt fick det bli till ett extra sovrum för kommande ungdomar på uppväxt eller bara för långväga nattgäster.
Vi valde att grundmåla hela tapeten först, för att garantera att den inte skulle släppa. Sedan målade vi med en matt vit väggfärg i två lager på tre av de fyra väggarna.
På den sista väggen köpte vi en riktigt tjock och fin tapet. Med ett läckert randmönster i olika dova lila nyanser. Några av ränderna har dessutom en sammetskänsla som gör att det blir mycket liv i tapeten.

I mina ögon fanns det inget annat val än att tapetsera uppifrån och ner men när en kunnig målare var på besök och vi visade tapeten för honom sa han direkt: - Skall ni inte ta och sätta upp den vågrätt istället!?
Detta var något helt nytt för mig men vi gjorde som han sa och visst blev det bra?? Tänk om - tänk nytt, gjorde verkligen underverk i det här sovrummet och de första gästerna kommer redan ikväll och får äran att premiär-sova där. :)
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen