Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Dags för ny köksfläkt2011-04-26När vi köpte vårt nya hus för drygt ett år sedan konstaterade vi att köksfläkten behövde bytas. På något mystiskt vis tenderar små projekt hemma hos oss, att bli så små och obetydliga att de snart glöms bort. Stora saker som dränering och fönsterbyten lyckas vi komma ihåg men en liten fläkt, den kommer liksom bort i det stora hela.

Nu har vi ändå kommit till det stadiet att det är flera av våra vitvaror och även faktiskt köksblandare som behöver bytas. Diskbänksblandaren är snygg men läcker vatten, vilket alla vet inte är ekonomiskt bra och fläkten, har som sagt sett sina bästa dagar, både utseendemässigt men också effektmässigt och ljudmässigt.

Ibland drar man ut på saker så onödigt länge att man får ångra sig efteråt.
Är det detta som kallas att snålheten bedrar visheten?
Permalink
Sandlådan är invigd...2011-04-26Sandlådan är invigd...

Sandlådebygget kan bara beskrivas med en enda fras: En fullständig succé! Dessutom kom den ju till i samma stund som det fina vädret satte till, så även vi vuxna har haft otrolig glädje av den och då menar jag inte för att vi också har fått baka sandkakor utan snarare tack vare det lugn och den härliga oas som ett litet barn som gillar sand, tycker att en sandlåda är. Nu kan vi klippa gräs, fika, sola och plantera i våra krukor utan att vi behöver vara rädda att "lill-tjejen" försvinner.

Har man dessutom en sådan hund som vi har så behöver vi heller inte oroa oss för att någon "tar henne" - bästa livvakten!
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen