Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Nya bänkskivor i ett befintligt kök2014-05-19Ända sedan vi flyttade in i vårt hus har vi sagt att vi skall byta bänkskivor. Redan samma vecka som vi flyttade in bytte vi ut alla gamla skåpsluckor och bestämde oss för att köket skulle gå i melerat brunt och högblankt vitt.

(Varför vi inte valde antingen eller när det gäller färgsättning och mönster var nog helt enkelt för att vi inte kunde bestämma oss)

Genom att sväva ut lite och låta en sektion vara brunmelerad, mitt i allt det vita, gav köket ett härligt liv samtidigt som det inte var helt omöjligt att enkelt byta de bruna mot vitt OM vi skulle tröttna.
Vi har fortfarande, efter fem år inte tröttnat på det bruna. Det vi däremot hade tröttnat på var vår enorma oförmåga att slutföra projektet bänkskivor i köket.

Bänkskivorna före:

 

Så till slut blev det äntligen då dags - brunmelerade bänkskivor där skåpen var vita och vit, högblank bänkskiva ihop med den bruna skåpsektionen.

Bänkskivorna efter:

Tänk att ett monteringsarbete som inte tar mer än ett par timmar skulle vara så svårt att få till. Nu är det i alla fall gjort och även om de bruna färgerna inte alls har samma ton eller mönster så känns det bra! Det var ju det här som var meningen redan för fem år sedan...

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen