Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Mina kökstillbehör börjar rasa ihop2011-02-28Att flera av mina kökstillbehör har börjar rasa ihop i sina beståndsdelar, kan jag ta på flera olika sätt. Antingen har jag köpt väldigt dålig kvalité ifrån början, eller så kan det vara så att jag har uppnått en sådan ålder att jag haft ett eget boende så pass länge att mina "gamla" kökstillbehör helt enkelt har gjort sitt.

Inom loppet av en vecka behövde både våffeljärnet och elvispen bytas ut. Man märker att det har hänt en del positiva saker när det gäller kökstillbehör och allt känns mycket mera hitech än förra gången jag köpte.

Jag valde ett dubbelt våffeljärn med justerbar värme, så nu kan vi åtminstonde vara 2 personer som äter våfflor SAMTIDIGT.
Elvispen är så tystgående att jag knappt hör att den är igång, vilket också var en helt ny upplevelse.

På toppen av alla dessa inköp av alla nya kökstillbehör gjorde jag också en investering i en mixer. Jag har f.ö. aldrig ägt en mixer tidigare och hela upprinnelsen till det inköpet kom sig utav att en arbetskamrat gav mig ett recept på en härlig "morgondrink" med massor av bär, proteinpulver, linfröolja och diverse andra ingredienser som skall vara nyttiga för kroppen.
-Hon verkade mäkta förvånad när jag sa att jag ingen mixer hade:)))

Om jag känner mig piggare av mina morgondrinkar?
Ja, det vet jag faktiskt inte helt säkert. jag tror snarare att jag, som så många andra, har drabbats av den årliga vintertröttheten och det kan ingen mixer i världen råda bot på...
Permalink
Vi var där!! - Äntligen Hemma mässa2011-02-15Vi var där!! - Äntligen Hemma mässa

Nu var det dags! Vi på Portalen var  utställare på Äntligen Hemma Mässan i Kista 17-20 februari.

Det var väldigt spännande att få möta konsumenter som inspirerats av Martin Timell och gänget.

För...Hur stor inverkan på konsumenter har egentligen de här programmen?
  
Jag själv har ju önskat att de skulle komma hem till oss och göra om lite...kanske mest för att man aldrig tycks bli färdig.

Men vad är det som gör att man som person ändå dras till projekt som det här att renovera hus? När det kostar så oerhört mycket pengar, kraft och tålamod som det ändå gör...

I vår monter fanns det inget att köpa, vi är ju en portal där konsumenter kan finna leverantörer och tillverkare som vi kategoriserat i nischade sajter. Det är smart ...att samla alla hemsidor inom ett ämnesområde där sedan konsumenten själv kan välja och vraka.

Inspireras och njut nu av den tid som ligger framför oss...det ska bli vår - någon gång - och då, ja då är det dags att sätta spaden i jorden :) !

Ha en trevlig planeringshelg och... Carpe Diem!
Permalink
Det gäller att välja rätt gräs...2011-02-09Det var väldigt mycket värre än jag trodde, det här med vilken gräs sort man skall välja till sin gräsmatta. Vill man ha en snabbväxande sort som fort blir grön och vacker eller vill man ha en som i första hand är tålig, även mot lite längre torrperioder? Kanske behöver man en extra slitstark som det går att spela fotboll på hela sommaren eller en sort som är speciellt framtagen för att sås i sluttningar.

Jag blev inte det minsta vis efter min fördjupning utan känner mig snarare ännu mer förvirrad.

- Jag skulle vilja ha lite utav dem allihop...

Känner så sakterliga att känslan av marksten kommer krypande på mig igen. Jag har provat det förut och vet att jag är av den åsikten att marksten löser många problem.

Snyggt, stilfullt och lättskött - det tål att tänkas på en stund till!

 
Permalink
Håll tummarna nu!2011-02-04För jag hoppas verkligen att vi kommer igång att tapetsera denna helg. 

Veckan som gått har vi fortsatt måla lister med den - i mina ögon - förhatliga färg som orsakat mig 2 migränanfall!

Som tur är så är det inte klart i sovrummet än...
så idag får mannen ta det sista på elementen medan jag får hålla mig hemifrån...vem vill ha en helg med migrän?? Mannen är förstående ;)

Projektplanerna har börjat ta ny form - det är snart dags att ta itu med ett "nytt" inomhusprojekt och ett utomhus. Eftersom det finns flera "akuta" (min åsikt), så gäller det att prioritera.

Ska det bli blommor i trädgården i år?
Denna så välbehövliga omgivning, med grönska, färg och doft borde absolut vara högprioritet på!!

Ska vi inte ha ett garage för bilar?
Med 3 grabbar i familjen kommer frågan alltid på sin spets...det är viktigt att ha någonstans att fixa bilarna, någonstans att ha plats till prylarna som man fixar bilarna med, och sedan är det ju bra att ha någonstans att ställa bilen med....???

Vem vinner??? 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen