Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Hela påsken regnade bort2012-04-19Egentligen hade jag tänkt lägga upp en ledsam bild på de blöta påskfjädrarna som dottern satt upp i våran häck men sedan insåg jag att det inte skulle sprida ett enda dugg positiv energi eller glädje, så jag lät bli :)

Istället lägger vi påsken bakom oss och kallt konstaterar att den här påsken tillhör inte en av historiens varmaste, helt enkelt!

Den vecka som har förlöpt efter påsken var dessutom, på många platser, än värre med både kyla och SNÖ, så vad är väl lite regn??

Nej, nu väntar vi på vårvärmen och att få se trädgården explodera av glädjefnatt. För oss som har pool kommer nu också den olidliga längtar efter att få dra igång hela det projektet. "Den lärde" säger att medeltemperaturen bör vara över en viss grad (som jag har förträngt) för att en poolstart skall vara praktiskt genomförbar. När jag går ut idag inser jag att det är långt kvar tills vi har uppnått dessa grader...

 
Permalink
Hur blir man färdig i köket?2012-04-19Köksprojekt som dras igång men som aldrig blir riktigt klara...

Är det bara jag som ständigt drabbas av detta? Eller är det kanske så det skall vara i våra hem - att vi ständigt har saker igång, planerar och projekterar men sedan aldrig riktigt lyckas slutföra det hela!?

I mitt fall handlar det om bänkskivorna, den här gången. För ett par år sedan när vi flyttade in i huset var vi fast övertygade om att alla skåpsluckor skulle bytas. Detta gjordes också men att sedan följa upp det hela med att byta bänkskivor så att köket fick tillbaka sitt enhetliga uttryck igen verkade inte lika enkelt.

När vi tittade närmare på hur vår bänkskiva och vår diskbänk var förankrade upptäckte vi att diskbänken troligen hade ett uppvik i bakkanten och för att få loss diskbänken skulle vi behöva bryta loss kaklet ovanför bänken också. Detta var vi inte lika intresserade utav och därför har projektet gått i lås...

Hur vi skall komma vidare har vi ännu ingen lösning på och det enda jag är helt säker på är att de bänkskivor som fortfarande sitter kvar inte matchar våra nya, fina, högblanka vita köksluckor :(
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen