Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Stolar till matbordet2012-10-29Jag är ingen märkesnörd och inte heller en sådan person som ser ett högt värde i ÄKTA varor, utan jag blir lika glad för ex. ett billigt smycke i en fräck design även om det är gjort i någon billig metall och inte värt ett öre på secondhandmarknaden.
Samma sak gäller när det handlar om inredningsdetaljer i hemmet. För mig måste det inte vara äkta varor och skyhöga priser, jag blir liksom inte lyckligare för det...
Jag skulle nog snarare säga att det är precis tvärtom - lyckan ligger i den tillfredställelse jag känner av att ha sparat några tusenlappar på att välja det billigare alternativet. Även om jag inte är dummare än att jag förstår att hållbarhet och utseende kommer att bli lidande. :(

Hur som helst, så kommer jag att ge det billiga alternativet av köksstol en chans, ännu en gång och i em. tänker jag besöka butiken som idag offererar dessa matbordsstolar till halva priset. Jag tänker känna och klämma och se om de kan falla mig i smaken.

Matstol i låtsasskinn
Permalink
Badrumsrenovering, del 12012-10-16Jag har precis köpt hus, ett riktigt renoveringsobjekt! :)

Badrummet, i behov av renovering!

Det är alltid svårt att veta var man skall börja men jag tänker börja med mitt badrum. Det är inte så stort just nu så jag har tänkt bygga ut lite.

 

 Antingen får jag ta en bit av hallen eller en bit av något rum. Eftersom jag vill ha in ett badkar igen och ett större tvättställ så blir det till att planera för det.

Skulle vilja titta på inredning och kakel med en gång men som jag förstår så är det låååångt dit.

Fortsättning följer...

// Linda
Permalink
Något blått och något fått2012-10-16Blommor och rabatter är som sagt inte min starka sida - jag har liksom inte "fingrar" för det men även om detta är kalla fakta så vill jag ju ha det fint omkring mig i trädgården. På något vis känner jag att man har ett slags ansvar över sin trädgård om man har köpt ett hus som har en sådan. För mig handlar det om att hitta enklaste vägen till hållbara lösningar, som inte kräver min omsorg och mitt ompysslande.

Lösningen för mig blev en gammal (men fin) glaserad kruka som jag en gång fått av någon som inte visste vem hon hade att göra med ;) - Krukan kom i alla fall till användning nu och med ett knippe olika modeller av taklökar lyckades jag få till ett acceptabelt arrangemang. Inget pysslande, ingen omvårdnad, inget vatten mer än vad regnmolnen ger - precis i min smak alltså!

Dessutom fick jag ärva en vacker trollhasselgren av en trädgårdsvän. Med den krulliga grenen mitt ibland all taklök blev det riktigt originellt till slut.
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen