Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Ett köksbord utomhus2012-05-04Läckert matbord för färgstarka middagar

När sommarsäsongen är på ingång är det viktigt att man har fungerande utomhusmöbler. I min värld är det absolut nödvändigt att man kan sitta och äta vid ett bra matbord utomhus, hela sommaren. Det skall vara stadigt, stort och rymligt samt snyggt att titta på.

Mitt nya köksbord för sommarens alla utomhusmåltider blev ett gammalt "risigt" bord som i mina ögon var färdigt för soptippen. När mannen i huset var på väg att bära bordet till bilen, för transport till tippen, märkte han att det var ett stabilt och stadigt bord som kändes alldeles för bra för att slänga.

Den första anblicken sa mig att han hade fel men efter lite fantasi och inlevelse kunde jag ganska snart se ett sommarglatt bord i en av mina favoritfärger cerise.

Sagt och gjort - köksbordet förvandlades från en rishög till en färgklick på sommaraltanen med hjälp av lite sandpapper och en burk med färg.

Tänk er ansiktet på expediten i färgaffären när jag sa att jag skulle måla ett matbord i den här färgen. :)

För att visa den extrema skillnaden före och efter så ger jag er här en bild på bordet, innan förvandlingen.
Permalink
Man skall vara tacksam...2012-05-03...att man har arbetskamrater som ser till att mängden av grönskande växtlighet utökats betydligt. När man är född utan minsta uns av gröna fingrar blir man överlycklig när arbetskamraten kommer med två krukor fyllda med små, söta smultronplantor.

Efter en snabb överläggning med mig själv blev det ytan runt flaggstången som fick bli grogrund för de nya plantorna. Mitt i solgasset i centrum av trädgården ser jag redan framför mig hur de blommar och ger massor med härligt söta bär - hela sommaren!!

Jag har t.o.m. planer på att kunna utöka smultron landet till att täcka all yta runt omkring stenarna runt flaggstången - och du kära kollega; -Jag tackar inte nej till fler plantor den dagen det blir dags!!

Tack än en gång :)
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen