Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Renovera köket i en bostadsrätt2013-10-09I en mycket sliten fastighet från början på 1900-talet fanns det en riktig liten pärla när det gäller bostadsrätter. Högt i tak och med ett fantastiskt hörnläge med ett av rummen i det rundade tornet som löper utefter fasaden. Problemet var att det var ganska svårt att se pärlans skimmer och potential för alla slitna tapeter, fuktskador, dåliga stammar, skabbiga garderober och gamla slitna köksskåp. För att få detta riktigt bra krävdes rejäla krafttag och ett av de stora projekten blev att "blåsa ut" köket.

Lägenheten före renoveringen

Här var det rejält slitet och ingenting gick att spara för eftervärlden. Kakel hackades ner, köksskåp skruvades ner, gamla vitvaror forslades bort och en stor garderob som stod och tog plats precis innanför köksdörren åkte ut. För att få bättre rymd i köket kapades väggen där garderoben stått och ingången till köket från hallen blev stor och inbjudande.

Lägenhetsrenovering under tiden

Även det gamla innertaket revs ner och nytt fräscht sattes upp. Stammarna i köket behövde bytas och med ett gott underarbete är det nu bara att fortsätta på den inslagna banan med denna spännande köksrenovering. Att få fräsch vit målarfärg på väggarna gjorde susen och någonstans börjar det klarna alltmer. Kanske kan man se den där pärlan här under någonstans.

LÄgenhetsrenovering nytt tak, nymålat

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen