Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Tomtar på loftet? Eller ett tomt loft?2012-12-18Tomtarna är framme och ska det innebära lugn och koll på läget - så det kanske dags att lyssna på dem? Men i mitt fall innebär det nog inte att jag har koll - tyvärr. Tomtarna är inte det sista som kommer fram utan snarare det första...och då är det massor med saker som ska göras. Men de för med sig ett visst lugn och en trygghet som gör att jag iallafall kan fortsätta med det vardagliga, som att damma tex

När det så är dammat i bokhyllan, såg jag faktiskt ett fint motiv mitt i julstädningen - gamla böcker och mässing, en fin kombination när man väl stannar upp och faktiskt kan se det som en tavla.

 

Nu väntar det finstilta, att andas lugnt och fint - in och ut, och bara ta det som det kommer. Ta hjälp av familjen, gör en lista, och ta det cool.

Kommer att önska mig en centraldammsugare eller varför inte - en robotdammsugare?

God Jul !
Permalink
Snön tog mig på sängen2012-12-14Jag hade inte alls förberett mig för den tidiga vintern. Än mindre hade jag förberett min trädgård för den och resultatet är nu att min kära rosenbuske står frusen och kall, översnöad och förmodligen kämpandes för sitt liv...

Snön tog mig på sängen

Likaså min kruka i keramik och kärleksörten intill står chockade och undrar vad det var som hände.
Jag gissar att det är försent att göra något nu, när olyckan redan har skett så jag ser ingen annan lösning på problemet än att vänta till våren och hoppas på turen.
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen