Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


En ny köksfläkt kom emellan...2011-10-10Mitt i min längtan efter det nya kyl - och frysskåpet visade det sig plötsligt att det blev en ny köksfläkt istället. Inte istället, utan snarare som en extra bonus i väntan på de lite tyngre vitvarorna.

En köksfläkt i en modell som inte alls tar ut svängarna utan är en ren och skär standardfläkt, är ingen större investering rent ekonomiskt men den kräver än dock en arbetsinsats på några timmar, vilket kan kännas väl så knivigt för ett äkta par, som man utan tvekan kan placera i facket; De med tummen mitt i handen.

Den gamla fläkten hade verkligen sett sina bästa dagar och även om det på utsidan inte ser så specieltt annorlunda ut på före och efter bilden, så är det faktiskt det elände som mötte oss, på insidan, som skrämmer mig allra mest. De talas ibland om att köksfläkten kan ta eld p.g.a. att det finns en heldel godsaker i både själva fläkthuset men också i hela rökkanalen upp till skorstenen. Bara vetskapen om att det är rent, snyggt och fräscht hela vägen upp nu gör mig väldigt lugn och nöjd.

Det är en väldig tur att man har snälla och välvilliga grannar som dessutom är hantverkare - en eloge till honom!
Med hans hjälp blev den gamla fläkten nedmonterad, fästen för den nya fläkten blev ditsatta då de gamla naturligtvis inte passade och slutligen en snygg montering gjorde att hela projektet kunde avslutas med en kall öl ute på trappan och ännu ett konstaterande att vår hjälpsamma granne har ännu en gentjänst tillgodo hos oss.

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen