Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Renovera sovrummet2013-09-11När jag köpte mitt radhus var det allt annat än fräscht!
Det var gammalt och slitet och den förre ägaren hade inte gjort några större renoveringsförsök. Det mesta var bara att riva ut och göra om.

Sovrumsrenovering-fore

Jag bestämde mig för att ta bort garderoberna som fanns utefter hela ena långsidan. Det gjorde att jag fick mer frilagd yta i rummet. För att få bort den blå tapeten satte vi upp en vit väv som vi sedan målade på. Det täckte bra och efter två lager med färg kunde man inte ana att det varit en blå tapet i rummet.

sovrumsrenovering-under-tiden

Jag hade bestämt mig för att ha liggande träpanel på den andra långsidan, som är den stora vägg man möts utav när man kommer in i rummet. Det bliv väldigt ljust och fräscht och snart blir det nytt golv...

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen