Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Vad tycks??2012-11-21Så till slut så kom då leveransen med Bring-express. Tre stora paket med två stolar i varje, som skulle monteras, ben för ben och dyna med ryggstöd.
Jag måste verkligen säga att jag är glatt överraskad över hur lätt det var och hur smidigt varje del passade med varandra. Helt klart över förväntan.

Nu är samtliga stolar monterade, bordet inoljat och allt blev väldigt snyggt, tycker jag!

Med lite nya ljus i höstlika färger och matchande servetter kommer vi säkerligen att kunna äta många, långa middagar på de här stolarna - helt utan att få träsmak där bak. :)
Permalink
Badrumsrenovering, del 22012-11-01Badrumsrenoveringen går framåt i full fart. Väggen ska rivas och hela badrumsinredningen åker ut! Badkaret som finns nu är ett gammalt standardbadkar från början av 70-talet, tung och klumpigt och utan några som helst finesser.  Eftersom jag älskar att bada badkar så vill jag ha ett nytt, fräscht badkar med en kaklad kant runt om där jag kan ha tända ljus för att få en avslappnande mysbelysning...

Tvättstället tycker jag också är alldeles för antikt. Visst fyller det sin funktion men det är också allt. Toalettstolen ska också den bytas ut och hela badrummet kommer fräschas upp ordentligt. Nu börjar jag ändå se en början till slutet och jag kan föreställa mig hur det kommer bli när det är klart.

Badrumsrenovering

Här är väggen till det ena sovrummet riven. Det var mycket lättare att ta ut badkaret genom sovrummet. Tur att jag hade hjälp när jag skulle få ut det gamla badkaret för det var ett väldigt meck innan det var ute! Kaklet som satt på gipsväggen följde med automatiskt och det var ju bra så att vi slapp banka ner allt kakel för hand. Den gamla klotlampan i taket var säkert populär på 70-talet men den kommer också bytas ut...

Badrumsrenovering

Så nu är det allt rivet och nu ska det bara bäras ner och läggas i badkaret så att ingen river sig på kaklet, för det lyckades vi också med... Jag tror att det kommer bli riktigt bra när renoveringen är klar men det tar lång tid. Bara att välja kakel tog en hel eftermiddag, det fanns ju hur mycket som helst att titta på! Det lutar åt att jag kommer välja två olika kakelsorter i badrummet, en ljusare som ska sitta på tre av väggarna och en mörkare till en snygg fondvägg.

Badrumsrenovering

Fortsättning följer...
// Linda
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen