Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Gräsmatteproblematiken...2010-06-09Gräsmatteproblematiken...

Visst är det vackert med en grön, välmående och nyklippt gräsmatta!? Det är jag den förste att skriva under på men däremot känns det inte alltid som om min gräsmatta håller med mig. Den har en viss benägenhet att "bjuda in" mossan och verkar välkomna den att slå sig till ro på allvar.
Alla som har en gräsmatta som är lika samarbetsovillig som min vet vad jag talar om. När gräsmattan fläckvis är översållad av mossa och däremellan växer saftiga, gröna grässtrån i godan ro.
Bor man dessutom i ett villaområde och inte har större yta gräs än att en handdriven gräsklippare är det sundaste alternativet så förstår alla att man kör fast flera gånger varje kvadratmeter...

Nu har jag kommit på en mycket smart lösning och under sommaren kommer gräsmattan att bli uppäten av 2 stycken matglada låne-kaniner. Buren flyttar vi runt där vi har svårt att klippa och kaninerna har hela tiden ny, saftig mat att knapra på. Är man dessutom idog och rensar buren på div. avföring med täta mellanrum verkar faktiskt inte åverkan på gräsmattan bli så tydlig som jag hade befarat.

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen