Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Stolar till matbordet2012-10-29Jag är ingen märkesnörd och inte heller en sådan person som ser ett högt värde i ÄKTA varor, utan jag blir lika glad för ex. ett billigt smycke i en fräck design även om det är gjort i någon billig metall och inte värt ett öre på secondhandmarknaden.
Samma sak gäller när det handlar om inredningsdetaljer i hemmet. För mig måste det inte vara äkta varor och skyhöga priser, jag blir liksom inte lyckligare för det...
Jag skulle nog snarare säga att det är precis tvärtom - lyckan ligger i den tillfredställelse jag känner av att ha sparat några tusenlappar på att välja det billigare alternativet. Även om jag inte är dummare än att jag förstår att hållbarhet och utseende kommer att bli lidande. :(

Hur som helst, så kommer jag att ge det billiga alternativet av köksstol en chans, ännu en gång och i em. tänker jag besöka butiken som idag offererar dessa matbordsstolar till halva priset. Jag tänker känna och klämma och se om de kan falla mig i smaken.

Matstol i låtsasskinn
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen