Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Badrumsrenovering, del 32013-01-09Det känns som att renoveringen aldrig tar slut men nu har vi i alla fall fått upp väggen som vi flyttat för att få in badkaret.

Pappa har kommit på en lösning så att jag får in både dusch och badkar så nu har jag planerat om - igen. Om jag flyttar badrumsdörren till vänster så får jag plats med badkaret direkt till höger med en kaklad kant som jag kan ha levande ljus på. Det var "bara" att ta bort mina garderober i hallen, flytta dörrposten och planera för en ny dörr. Det här blir nog jättebra!

Duschen blir 80x80 med dörran som man fäller inåt. Jag har hittat jättefina duschdörrar med mönster på men det blir nog en billigare variant. Duschen kommer att bli direkt till vänster mitt emot toalettstolen. Tvättstället blir rakt fram när man kommer in i badrummet. Jag har hittat ett badrumsskåp på Bauhaus som kommer att passa jättebra!

Sen var det det här med värmen... Om jag skall ha golvvärme eller en handdukstork som kan fungera som värmekälla i badrummet så krävs en hel del ingrepp. Elementet har vi tagit bort för att jag skall få mer fri yta så skall jag få ett varmt och härligt badrum så får det bli med hjälp av golvvärme, vilket i sin tur innebär att jag måste engagera en rörläggare snarast.

Rörläggaren har nu flyttat golvbrunnen och förberett för golvvärmen, rör skall dras och just nu känns det inte som att man skall kunna duscha i det här rummet. Känns skönt att kakelkillen tog sin semestertripp till Thailand just nu, så att alla förberedelser hinner bli klara. 

Nu längtar jag efter att han skall börja kakla och lägga klinker så att mitt nya badrum kan börja ta form på allvar.

// Linda

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen