Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


...vila i regn?2009-08-13...vila i regn?

Sommaren är kort...det mesta regnar bort...

Regnrekord har slagits under juli månad på många orter i Sverige och vad gör man då en regnig dag när man har semester? Läser en bok? Kollar film? Eller kanske bara vilar?

Ja, jo men visst kan det vara skönt... en dag eller så! Men i år liksom hann man med mer (om man ville ;) ) och vi var ju igång redan innan semestern med projekt som skulle slutföras! Och det blev fler!!

Äldste sonen längtar efter att flytta hemifrån....=( och vad gör man åt det? Pratade framochtillbaks om vad som kunde göra saker och ting mer likt ett eget boende - fast man bor kvar hemma. Svaret var nog inte så svårt - han ville bara fixa i sitt rum, ha det som HAN ville. Efter 2 veckors eget boende i friggeboden - var ytterliggare en sak konstaterad - han trivs bra hemma :)

Rummet är ommålat, rensat på grejer och han får välja vad som ska in och hur det ska se ut. När väl sängen och datorn är på plats, behövs inte så mycket annat (?!) så just nu är det väldigt mycket "brahagrejer" i banankartonger på andra platser på huset än på hans rum...

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen