Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Då var det dags igen...2013-01-18Jag tillhör tokarna som inte alls gillar snö och kyla, utan som föredrar regnet och snålblåsten, faktiskt! Jag var riktigt glad och tacksam över att det såg ut att bli en kort period med snö och sen en lååång regnperiod, då trivs jag! Men så blev det inte...

När snön äntligen hade regnat bort utan den långvariga, hala period med slask/is/sörja som det annars brukar vara så dök det upp mer snö! Till och från under de senaste dagarna har det kommit snö här på västkusten och det ligger ett vitt (smutsgult?) täcke på marken och påminner mig om att det faktiskt bara är mitten av januari. Det är flera månader kvar tills våren kommer på riktigt och som jag längtar!

Privat bild
Hon gillar snön mer än vad matte gör...

Visst, det blir ljusare när snön ligger på backen men bortsett från det så ser jag faktiskt inte så många fördelar med den. Jag föredrar helt klart regnet, blåsten och lervällingen som bildas efter några veckor med ihärdiga regnmassor som väller ner! Nåja, än är det bara januari som sagt och jag har garanterat ett flertal regninga veckor att se fram emot den här våren! :) Tills dess att värmen kommer så får jag roa mig med att planera utbyggnaden av huset istället... Ska ena ytterväggen rivas så får det allt ha kommit lite värme innan projektet påbörjas så att man slipper frysa rumpan av sig inomhus också! :)
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen