Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Dags för förvaring a la vinter......2012-08-24Vinterförvaring vad det gäller båtar, husvagnar och sådana stora saker har man ju hört talas om. Men det ställer en del krav på oss att kunna ha vinterförvaring även till allehanda ting som : trädgårdsmöbler, trädgårdsmaskiner, fler och större växter och krukor som även de ska ha en frostfri förvaring!
Att ha byggt en friggebod för detta ändamål är väl alldeles utmärkt! Men jag är rädd att det kommer att visa sig att vi dessvärre redan vuxit ur den.

Så vad som blir konsekvensen av detta - jo, att vi nu får försöka placera och möblera med trädgårdsmöblerna inne. Det kanske inte är så dumt ändå...
Att dela hörnsoffan så att delarna kan sättas ihop till en dubbelsäng (om man har en bäddmadrass på) så har det vips blivit ett par extra sängar. Dynorna lär kunna läggas på sängen, på höjden i vår friggebod, trädgårdsbord och stolar är skrymmande - men vi får stapla. Palmerna och Olivträden är det värre med...de tar plats och måste hållas fuktiga under vinter - frostfritt!

Är det inte det ena så är det det andra! :)


PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen