Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Golv - ute och inne2009-09-22Ja, ett golv måste vi ha! Oavsettt om det är stampad jordgolv ;) eller om det ska vara fint i vardagsrummet, gillestugan eller uterummet så ska vi ha något att stå på!

Som sagt, ute kan man ju tänka sig att ha antingen betong eller natursten, medan man inomhus kanske mer är inne på kakel, klinker eller trägolv. Vi har i vårt hus valt klinkergolv i våtutrymmen, medan det i de andra rummen handlat om ett lätthanterligt laminat-klickgolv. Så är det då dags att fundera på vårt kommande vinterprojekt - gillestugan :).

Det här golvet tycker jag hade varit suveränt! Golvet heter Arkitipo och kommer från Pronto och tillsammans med stenarna...ja, kan det bli bättre ;)

Arktipito

I en källare med stengolv, där värmekällan som hemma, är jordvärmeuppvärmt och vattenburet + en öppen spis (kanske en kassett i framtiden) tror vi oss veta (?) att det är ok med ett laminatgolv och isolering under... Men det är inte så enkelt ändå ...man måste ju veta vad man vill ha för nyans, träslag och även prisklass!!!

Vi har tänkt att hallen som går genom källaren ska ha ett tema, och att gillestugan ett annat. Om man har gott om utrymme eller kanske gott om pengar ?...  eller snarare helst både och ;).

 Hälsningar från en drömmare..........
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen