Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Ännu en jul i köket...2012-01-05Varje jul känns det extra bra att ha ett stort och rymligt kök med gott om plats för att ställa upp fat och grytor med diverse godsaker. Med hjälp av vår köksö får vi en hel extra avlastningsyta där man kan komma åt att plocka till sig från båda hållen på en och samma gång.

Köksö och köksö, kanske snarare en fast bänk som sitter monterad ut från väggen med stora utdragslådor på ena sidan av bänken och plats att sitta på några barstolar på den andra sidan. Bänken har inget rinnande vatten eller något annat som fyller någon exakt funktion utan är snarare en perfekt extrayta för avlastning och uppackning.

Bänkskivan vid barstolarna är lite högre och i ett ljust, blekt träslag, jag (med en viss okunnighet) gissar på att det är björk men tyvärr är den lägre bänkskivan, på köksön, utsmyckad med hjälp av svarta och vita kakelplattor. I och för sig snyggt men jag säger bara ; Fogarna! Tänk på fogarna och hur mycket bakterier och annan osundhet som kan frodas där...
Nej, för våran del har det blivit att vi använder bänken för torra ofarliga saker som inte kladdar eller riskerar att lämna kvar några söliga rester som kan sätta sig i fogarna. Drömmen är att vi skall kunna byta ut den här bänkskivan till en mer stryktålig och hygienisk variant så att bänken kan användas till att tillreda grönsaker, frukt och annat som man vill skall förbli bakteriefritt.

En riktigt läcker kompositbänkskiva som tål allt och lite till är vad som står högst på min önskelista just nu. - Undrar om jag måste vänta tills nästa jul? ;)

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen