Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


En evig köksföljetång...2010-05-17En evig köksföljetång...

Den dagen du beställer dina utbytesluckor är du väl medveten om att det kan dröja både en och två månader innan luckorna är färdiga att sättas upp i ditt nya kök.

Det vi däremot inte tar med i beräkningen är att det som har blivit fel vid den första leveransen, vilket det alltid verkar bli, tar ytterligare två månader att få fram. Vid det här laget har ditt tålamod börjat tryta rejält!!

Det sista, som vi ABSOLUT INTE räknar med, ens i vår vildaste fantasi, är att det även vid kompletteringen kan uppstå problem så som, för stora hål i vinrören som glappar så där lite lagom mycket varje gång du skall lägga i eller ta ur en flaska.:(

All heder åt dessa tappra snickare, som är de som måste träffa oss missnöjda, väntande kunder varje gång. De gör allt de kan för att vi skall känna oss nöjda trots att deras uppdragsgivare inte riktigt håller måttet.

I helgen blev jag så nöjd med snickarnas insatser att jag inte kunde låta bli att låta dem skicka mig en offert på nya bänkskivor.
Jag tror att det viktigaste är att hålla humöret uppe och inte reta sig för mycket på det som blir fel, utan istället dra nytta av det goda som kommer ut av det. Jag kommer ju förhoppningsvis att få (köpa) nya bänkskivor till mitt kök och det är ju något gott, absolut!!
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen