Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


För att återkomma till överskåpen2012-02-27Ibland känner man att man inte ens orkar bli arg.

Att först vänta från oktober - januari på leveransen utav våra nya kyl -och frysskåp och sedan få vänta ytterligare en månad för att få överskåpen kändes för långt tid för att gå omkring och vara arg på hela saken.

Jag beslöt mig för att ta det med ro och låta saken ha sin gång - jag gissade ju att min återförsäljare inte drog ut på tiden med avsikt, han ville ju säkert gärna ha betalt, resonerade jag.

Så därför var jag ju på ganska gott humör när skåpen väl kom och inte ens då, när överskåpen skulle dröja ytterligare kände jag att jag kunde orka att bli arg. Nej, jag väntade tålmodigt och glada i hågen åkte vi hem och släppte in leveranskillarna när dagen D väl var kommen.

När vi väl kom hem igen på eftermiddagen, för att beskåda hela saken, i sin kompletta prakt möttes vi utav ett fortfarande tomt gapande hål, ovanför kyl -och frysskåpen. Nytt telefonsamtal...

Förklaringen var att det inte hade funnits tillräckligt med plats mellan överkant på kyl -och frysskåp och taket, för att ett överskåp skulle få plats. Man funderar ju på om det inte syntes redan i läge ett, då man satte in de nya såpen. Hur som helst - nu står vi inför faktum att det blir inga överskåp. Vi får försöka leva med att den perfekta ytan att gömma undan tomburkar och annat för alltid kommer att fattas oss och det enda vi kan trösta oss med är att vi i alla fall sparade ett par tusen kronor. ;)
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen