Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Kökstillbehör är underskattat...2012-03-07Det säga att det är de små, små detaljerna som gör det! och jag är helt och fullt villig att hålla med. Oavsett om man har ett klassisk träkök eller ett coolt högblankt vitt trendkök så kan man förändra mycket bara med hjälp av kökstillbehör i olika former.

Krukor för kryddor i köket från Le Creuset

Vi fick några härliga bilder tillsänt oss till redaktionen som verkligen visar på hur kökstillbehör förgyller utseendet i köket. En så enkel sak som några krukor i kermaik för örtkryddor kan skapa ett glatt inslag i köket och göra att det känns levande och inbjudande.
Har man en speciell favoritfärg så kanske man väljer ett par stycken i just den färgen och vill man vara riktigt trendig så väljer man krukor i vårens stora modefärg ORANGE. Eller så gör man precis som här, att man väljer allihop och skapar en riktig regnbåge på fönsterbänken...

Blev ni nu lite sugna på de här fina krukorna? -Inte alls konstigt!
Ni hittar mer av deras produkter på www.lecreuset.se Där kan du också få information om var du hittar din närmaste återförsäljare av deras produkter här i Sverige.

Vill man inte ha krukor för örtkryddor i köket går det naturligtvis lika bra med en färgglad espressomaskin, några läckra blockljus eller kanske en stor härlig gryta att ställa fram på bordet varje gång det vankas middag...
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen