Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Mina kökstillbehör börjar rasa ihop2011-02-28Att flera av mina kökstillbehör har börjar rasa ihop i sina beståndsdelar, kan jag ta på flera olika sätt. Antingen har jag köpt väldigt dålig kvalité ifrån början, eller så kan det vara så att jag har uppnått en sådan ålder att jag haft ett eget boende så pass länge att mina "gamla" kökstillbehör helt enkelt har gjort sitt.

Inom loppet av en vecka behövde både våffeljärnet och elvispen bytas ut. Man märker att det har hänt en del positiva saker när det gäller kökstillbehör och allt känns mycket mera hitech än förra gången jag köpte.

Jag valde ett dubbelt våffeljärn med justerbar värme, så nu kan vi åtminstonde vara 2 personer som äter våfflor SAMTIDIGT.
Elvispen är så tystgående att jag knappt hör att den är igång, vilket också var en helt ny upplevelse.

På toppen av alla dessa inköp av alla nya kökstillbehör gjorde jag också en investering i en mixer. Jag har f.ö. aldrig ägt en mixer tidigare och hela upprinnelsen till det inköpet kom sig utav att en arbetskamrat gav mig ett recept på en härlig "morgondrink" med massor av bär, proteinpulver, linfröolja och diverse andra ingredienser som skall vara nyttiga för kroppen.
-Hon verkade mäkta förvånad när jag sa att jag ingen mixer hade:)))

Om jag känner mig piggare av mina morgondrinkar?
Ja, det vet jag faktiskt inte helt säkert. jag tror snarare att jag, som så många andra, har drabbats av den årliga vintertröttheten och det kan ingen mixer i världen råda bot på...
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen