Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Vårens trender för köket 20132013-02-01Vårläckert från Formex mässan

Ett besök på Formex vårmässa ger en fantastiskt skön vårkänsla. Så mycket pastellfärger och läckert inspirerande arrangemang på ett och samma ställa måste ju bara locka fram inredningsådran i kroppen.
Sammanfattningen från Formex våren 2013 lyder som följer:
Skönta färgkombinationer i milda mjuka pasteller. Fortsatt väldigt mycket amerikanska och engelska flaggor på både kuddar, koppar, filtar, tavlor och mattor. Sedan syntes också en mix av de mer färgstarka kulörerna så som lime och turkos. De starka färgerna syntes ofta i sammanhang som rör uteplats och trädgård och många krukor hade fantastiska färger.
För köket såg man också många klassiska färger så som äppelgrönt och turkos. Allt mixat i läckra ränder och härliga köksrutor.
Ovanpå allt detta fanns det fortfarande kvar en ton av etno trenden med djurmönster, färgstarka lapptäckstekniker i möbler och kuddar, samt de härliga lamporna med fjädrar i allt från vita, svala till de mer iögonfallande fasanfärgade fjädrarna.

Det största intrycket gav ändå pastellerna med sina ljuva färger och lite sköra känsla av nyutsprungna vårblommor. Vi går en mjuk vår tillmötes!
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen