Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Det gäller att välja rätt gräs...2011-02-09Det var väldigt mycket värre än jag trodde, det här med vilken gräs sort man skall välja till sin gräsmatta. Vill man ha en snabbväxande sort som fort blir grön och vacker eller vill man ha en som i första hand är tålig, även mot lite längre torrperioder? Kanske behöver man en extra slitstark som det går att spela fotboll på hela sommaren eller en sort som är speciellt framtagen för att sås i sluttningar.

Jag blev inte det minsta vis efter min fördjupning utan känner mig snarare ännu mer förvirrad.

- Jag skulle vilja ha lite utav dem allihop...

Känner så sakterliga att känslan av marksten kommer krypande på mig igen. Jag har provat det förut och vet att jag är av den åsikten att marksten löser många problem.

Snyggt, stilfullt och lättskött - det tål att tänkas på en stund till!

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen