Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Ett annorlunda sätt att vattna2013-08-13En fin sommar i semesterfirarens ögon är ofta likställt med en torr gräsmatta och torra växter. Solen och värmen torkar ut och även om vi hade föresatsen att hålla trädgården grön och prunkande så kan det räcka med några dagar på resande fot under en värmebölja så är katastrofen ett faktum. Gulnad gräsmatta, slokande rosenbuskar och fullständigt sönderbrända krukor med prydnadsväxter.

Även om man befinner sig hemma så är kanske det där med att vattna inte högsta prioritet!? Hemma hos oss löste vi bevattningsproblematiken genom att skaffa en färgglad och rolig vattenspridare som lockade barnen.
Genom att koppla vattenspridaren till trädgårdsslangen och placera hela anordningen mitt i en torr och hängig rabatt kunde både barnen få lite kul samtidigt som rabatten fick sig en välbehövlig dusch.
Längst ner på skaftet finns en kon som gör det enkelt att sticka ner skaftet, både i gräsmattan, rabatterna eller som här, i sandlådan :)

Sedan flyttar vi runt "blomman" från rosenrabatten till gräsmattan och vidare till våra prydnadskrukor och bärbuskar. Samtidigt har barnen toppenkul under hela tiden!

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen