Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Ett besök på Rum och Trädgård i Kistamässan2013-03-11Ett besök på Rum och Trädgård i Kistamässan

Privat bild

Jag vet inte om det berodde på att det var vardag eller tidigt på dagen men det kändes lite tomt när vi anlände till Rum & Trädgård på Kistamässan. Jag hade förväntat mig massor av folk och oaser av olika prunkande växter med tillbehör men det första som möter mig är diverse kläder och inredningsartiklar. Nu tycker jag inte alls illa om inredning, tvärtom, jag älskar det men det var inte detta jag hade förväntat mig.

Privat bild 

Väl inne och efter några varv kunde jag ändå konstatera att det faktiskt handlade mycket om rum och trädgård. Här fanns långa bord med diverse vackra blomsterarrangemang.

Privat bild 

Titta på denna vackra skapelse. Här började inspirationen komma smygande.

Privat bild 

Eller varför inte en stor kruka med färgsprakande blommor och kvistar?

Privat bild 

Ännu ett vackert arrangemang. Det märktes att påsken nalkas, påskägg, kycklingar och tuppar i alla dess former.

Privat bild

Här fanns andra långbord uppdukat med blomster och keramik i vår- och sommarfärger. Ett företag som hade en stor monter med inredning var Linum, härliga kuddar, mattor, dukar och handdukar i vårens färger.

Privat bild

Trädgårdsspadar med stickade handtag. Skönt att hålla i om det är lite kyligt och för att få ett stadigt tag.

Privat bild

Det var nästan på vippen att jag beställde en av dessa stolar. Riktigt sköna solstolar i egen stil. Mjuka att sitta i trots träslaget, dom kommer från Smedjan.  

Privat bild

Rötter, lökar och fröer så långt ögat kan nå.

Privat bild

Om man älskar orkidéer skulle den ådran bli tillfredsställd. Här fanns många sorter, färger och utseenden. Jag hade nog föredragit ett annat arrangemang än detta men färgerna stämmer ju...

Privat bild

Letade länge och väl efter Garden Girl och såg till min besvikelse att de endast hade ett litet utrymme för sina produkter. Jag hade önskat att få se mer. En skylt med några tröjor samt en docka med trädgårdskläder, jag hoppas att jag inte missade något men detta var vad jag såg.

Privat bild

Avslutningsvis ett annat blomsterarrangemang, som det fanns mycket av. Jag är nöjd med mitt besök och känslan av att våren är på väg har landat i mig. Nu vill jag hem och göra vårfint, både inne och ute!

Privat bild

// Monica

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen