Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Inga katter i sandlådan...2009-08-18Inga katter i sandlådan...

Ingenting är väl så otrevligt som, när stanken från någon katts toalettbestyr, sticker i näsan, precis när du bänkat dig med ditt barn för en stunds härlig sandlådelek. Detta tycks vara en allmänt problem då man ganska enkelt kan hitta olika typer av överdrag till sandlådor, i diverse kataloger från tillverkare som säljer allsköns olika utrustning till lekplatser. Finmaskigt nät eller heltäckande överdrag, i flera storlekar. Utbudet är väl tilltaget och om man vore en bostadsförening med en bra ekonomi skulle man kanske ha råd med ett, om man inte hade något annat stort renoveringsprojekt som stod på agendan.

Priset på dessa överdrag, som jag faktiskt anser borde finnas på alla sandlådor, är alltså skyhögt och i princip omöjligt för en privatfamilj att införskaffa.

Tills jag vinner på Lotto får mitt egenhändigt ihopknutna nät duga. Det är långt ifrån bra men det är gratis och så länge inte katterna visar respekt för våra "privata" sandlådor, så måste jag fortsätta att skrämma iväg dem...
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen