Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Jag vågar mig på en blommande växt2013-05-13Som jag nämnt många gånger förut, så är jag inte någon klippa på trädgårdsarbete och att få den blommande trädgården att bli vacker.
Jag har nog, helt enkelt, gett upp!

Snart kommer krukan att blomma för fullt

I år valde jag ändå att satsa på två stycken blommande växter i min kruka utanför entrén. Förra året var det bara taklök och andra marktäckande småväxter i krukan men i år tog jag mod till mig och valde två stycken små söta växter som snart kommer att blomma. Det känns både spännande och lite läskigt på samma gång för min värsta fasa är förstås att jag skall misslyckas och att alltihop skall sluta i en torr och förtvivlad kruka som skriker på hjälp!

Håll nu tummarna för att detta lyckas att att det kanske till och med gör att jag får blodad tand och vågar mig på än mer vidlyftiga arrangemang framöver...
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen