Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Nu kan snön få komma...2011-12-02Under hela sommarhalvåret (och hösten också för den delen) har vi haft en stor studsmatta stående i trädgården. Den var väldigt iögonfallande då den även hade ett högt svart nät runt om och varje gång vi skulle klippa gräsmattan var det samma problem.

Studsmattan var, trots allt, till så pass stor glädje för somliga i familjen att vi tyckte att det var värt att ha den stående där, till full beskådan för alla runtomkring.

Tydligen blir man så van vid saker och ting att man, när de sedan försvinner, inte ens märker någon skillnad. Efter ett veckoslut i stora staden Stockholm kom jag tillbaka hem, i fullt dagsljus, utan dimma eller andra orsaker till dålig sikt och ser ändå inte att studsmattan blivit nedmonterad och undanställd på en klart mycket bättre plats, för att förvaras under vintern.

Känner att det kanske kommer att bli lite svårare att få mannen till att utföra diverse uppdrag i framtiden, då avsaknaden av glädjetjut och uppskattande ord uteblev och han faktiskt fick påtala sin stora insats själv...

 
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen