Portalen Interaktiv Portalen Interaktiv
 För annonsörer  |  Vi på Portalen  |  Kontakta oss  |  Bloggen 


  BADRUM     BYGG     ENERGI     GOLV     KÖK     POOL     SOVRUM     TRÄDGÅRD     VILLA  


Varje år - samma problem2012-09-11När hösten kommer med regn och rusk står jag alltid inför samma problem: Skall jag låta hela min källare svämmas över av stolsdynor, hängmattor, plädar, dukar och lyktor som nu måste få en vinterförvaring för att klara sig tills nästa vår!?

Det alternativet känns inte speciellt lockande och resultatet blir lätt att det rummet, där allting förvaras, blir oanvänt hela vintern vilket inte känns bra då vi just under den mörka årstiden är mera inomhus och behöver varje rum vi har, eller hur?

För de störra möblerna finns alltid det klassiska garage alternativet. Att belamra bilens enda snöfria plats med altanmöbler, parasoll och solstolar kräver att man har ett gigantiskt garage - vilket långt ifrån alla har =/

I år löser vi problemet med våra trädgårdsmöbler genom att helt sonika ta in den stora rotting hörnsoffan i gillestugan. Genom en rockad bland husets soffor skapade vi plats i gillestugan och nu kommer den nya rottingmöbeln som stått ute i sommar, få lov att komma in i värmen och bli en mysig bras - och tv soffa.
PermalinkFÖLJ OSSPortalen Interaktiv
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
tfn: 0303-679 50
fax: 0303-679 55
info@portalen.se
www.portalen.se
Startsida
För annonsörer
Vi på Portalen
Jobba på Portalen
Kontakta oss
Trender kök
Trender badrum
Bloggen
Köksportalen
Badrumsportalen
Villaportalen
Energiportalen
Byggportalen
Trädgårdsportalen
Golvportalen
Poolportalen
Sovrumsportalen